Historie

Ridehuset’s Historie, overtagelse og renovering af Restaurant-Ridehuset:

2011 blev Restaurant-Ridehuset overtaget af Mohammad Ehsaeizadeh, som har boet i Danmark i mange år. Herefter blev Ridehuset renoveret, til hvad det er i dag. 2012 åbnede restaurant-Ridehuset, som steakhouse og græsk restaurant.

I dag er Restaurtant-Ridehuset kendt som steakhouse, og for de spændende retter fra det sydlige himmelstrøg. Det som vi kender fra vores ferier.

Restaurant-Ridehuset er altid modtagelige for nye ideer fra Jer, til menuer og eventuelle arrangementer.

 Ridehuset’s historiske baggrund:

Ridehuset der er 200 år gammel er fra 2011 og videre blevet restaureret og moderniseret, så det kan modtage dig som gæst, i varme og hyggelige omgivelser hvor de gamle renoverede ydervægge kan observeres gennem glasvægge.

Der er varme i gulvet, hvis man får lyst til en lille swingom. Ridehuset kan fungere enten som en, eller som to separate festsale. Der er træborde og ergonomiske stole, hvor man næsten får indtryk af lidt Vikingetid i omgivelserne.
Omkring hele salen er der en glasvæg, det kan indskydes at der er brugt 14.000 kg glas, eller 14 tons. Det giver god og dejlig atmosfære i lokalet/lokalerne.

Køkkenet og kokkene kan observeres gennem ruder der er ved buffeten i restauranten, hvis der skulle være spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge hos personalet i restauranten.

Vi håber vi kan give dig god og hyggelig dag/aften når du besøger Ridehuset.

Hvis du har lyst til at læse mere om restaurant Ridehusets historie, er der her et par spændende links:

Gamle hestestalde bliver græsk gourmet
Ref.: JV.dk 22 OKT 2011

Det holstenske Rytterregiment
Ref.: Pederudesen.dk